A láz

A Nevek rossz kombinációja már aznap levertséget okozott, és estére 39 fokos lázam lett. Íme egy újabb történet arról, hogyan hathat mindaz, amit gondolatainkkal megidézünk, mert ebben az esetben is meglett az eredménye a helytelen szellemi erőfeszítéseknek.

Mindez évekkel ezelőtt történt, jóval a Covid-járvány előtt. Mint olyan sokszor, ezúttal is türelmetlen voltam, szerettem volna még "hatékonyabbá tenni a munkámat". Így hát utánaolvastam, milyen istennevekhez társítottak még kedvező hatást az emberi történelem folyamán. Most nem szeretnék konkrét példákat felhozni, azt meg a legkevésbé sem tenném, hogy leírom azt a mixet, amit aztán magamban ismételgettem. Annyi elég hozzá, hogy körülbelül öt-hat név szerepelt benne különböző kultúrákból. Reggel elkezdtem a szellemi munkámat, és ezúttal nem tapasztaltam a nap folyamán gyanús jeleket. Nem vesztem össze senkivel, nem voltak felesleges, előzmény nélküli konfliktusok, olyan volt, mint egy szokásos nap a sokezerből. Délután azonban már egy kicsit levert voltam, estére pedig meg is érkezett a láz, rögtön 39 fokkal kezdett el tombolni. Akkor még ismételgettem magamban a rossz mantrámat, de már csak csekély lelkesedés volt mögötte.
Azután a nyomasztó, lázas éjszaka meghozta a szokásos rémálmokat is, úgyhogy elég nyomorultul éreztem magam. Másnap reggel nem munkába, hanem a körzeti orvoshoz vezetett az utam. Vírus - hangzott a diagnózis. 
A gyötrelmes ébredés azonban nemcsak rossz közérzetet, hanem elhatározást is hozott, elengedtem a nevekből összeállított szellemi mixemet, és visszatértem ahhoz a Névhez, amely mindig is hivogatott. Semmi más nem kellett. Napközben már jelentősen javult a közérzetem, így nemsokára ismét munkába állhattam, sokkal hamarabb, mint ahogy az egy vírusfertőzés után megszokott. Ez utóbbi meg is lepte akkori kollégáimat. Ezt követően sokáig egyáltalán nem betegeskedtem.

Fontos megjegyeznem, hogy keresztény misztikusnak tartom magam, mert folyamatosan Jézus Krisztus nevét ismétlem. Ha azonban továbbra is hívnám más kultúrák isteneit és szellemi erőit, ezt már nem mondhatnám el magamról, de ez a legkevesebb. Abban is biztos vagyok, hogy az ilyen erőlködésnek garantált egészségkárosodás lett volna a vége, ha egyáltalán ezt hosszú távon túl lehet élni. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az Ég szerelme

Kezdők szerencséje

Ezoterikus csapda