Megérzés

Kilépek a házból, megyek az autóhoz. A rövid sétaúton folyamatosan ismétlem a Nevet, mint mindig, de egy régi, kellemetlen emlék minduntalan felbukkan. Észlelem, és újra nekifutok, az a gondolat azonban ismét előrefurakszik. És elkezdődik a mentális küzdelem: nem hagyom magam, hiszen hol máshol is lehetnék szabad, mint az elmémben, de valaki vagy valami ezt másképp gondolja. Valami történni fog! - villan be, hiszen ennyi jel elég is. Beszállok a kocsiba, dolgok esnek ki a kezemből, hoppá, a kulcs becsúszik az ülés és a kézifék közé. Percek múlnak, mire rendeződik minden. Elindulok, de valahogy az apró jelek nem tágítanak, bénázás a sorompónál, az index nélkül elém vágó autó, majd a parkolás az úti célnál valahogy mind problémás. A történetet most megállítom, pedig sajnos lehetne folytatni...
Rendszeresen megérzem, ha történni fog valami kellemetlen dolog. Ez nem törvényszerű, nem is mindennapos, de sokszor előfordult már, azt azonban pontosan sosem tudom, hogy konkrétan mi történik a következő pillanatban. A folyamat egyfajta láncolat, a jelek az elmében szinte harsognak: "Zoli, készülj!" Nem nehéz felfedezni ezeket, mert olyan gondolatok, melyek eltérítik a fókuszomat. A belső ismétlés eltérő energiát igényel, van, amikor könnyen megy, máskor különösebb külső inger nélkül is hamar szétszaladnak a gondolatok. Amikor ezt észreveszem, igyekszem könnyedén visszaterelni, és folytatni a recitálást. Ez teljesen normális, ez a feladat. 

Észlelni kell azonban, hogy milyen gondolatok terelnek más irányba, ha ellenséges, bosszúságra ingerlő és kifejezetten kellemetlen, akkor már készülhetek is valami hasonló eseményre.

Kétségtelen, hogy a gondolatnak teremtő ereje van, amibe energiát fektetünk, az idővel elkezd sűrűsödni, egyre erősebb lesz, és ha nincs már más akadálya, megjelenik az életünkben. Ez azonban működik visszafelé is. Minden nap valami új készülődik, alakul, az eseménysorozatok lassacskán felveszik formájukat, csak még nem látszódnak. De én már tudhatok róluk, mert ezek előszele megjelenik a gondolataim között. 

Mielőtt azonban irigykednél, tudd, az ilyen jellegű észlelés csak akkor működik, ha a dolgok már mozgásban vannak, a folyamatok elindultak, és nem tehetsz ellenük semmit. 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Az Ég szerelme

Kezdők szerencséje

Ezoterikus csapda